روش تحقیق,میزان نرخ پذیرش فناوری در بین کتابداران و مدیران کتابخانه های عمومی

روش تحقیق,میزان نرخ پذیرش فناوری در بین کتابداران و مدیران کتابخانه های عمومی

فرمت:pdf و word
فهرست
مقدمه
پیشینه پژوهش
اهداف پژوهش
سؤالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
متغیرهای پژوهش
جامعه پژوهش و روش نمونه گیری
ابزار گردآوری اطلاعات

مقدمه
کامپیوترها اولین بار در دهه 1950 به کتابخانه ها وارد شده اند. در ابتدا از آنها برای سرعت بخشیدن به خدمات کتابشناختی کتابخانه ها و کاهش هزینه ها استفاده می شد، اما کم کم کاهش هزینه ها در استفاده از انواع نوآوری ها و کاربرد بیشتر آن زمینه شروع تغییرات بسیاری در خدمات کتابخانه ها را فراهم کرد
کتابخانه ها در ایران، از اواسط دهه 1350 با ثبت موجودی کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز بر روی کارتهای پانچی 80 ستونه کامپیوتری مورد توجه قرار گرفت. اما در پایان دهه 1350 در اثر مشکلات اقتصادی و اجتماعی ناشی از وقوع انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیل.(ورود فناوری های جدید اطلاعاتی به تاخیر افتاد).


منابع: 
1- آر پاول، پاول(1379) .روشهای اساسی پژوهش برای کتابداران. تهران: دانشگاه آزاد اسلامی: مرکز انتشارات علمی.
2- ابراهیمی، رحمان و علی پو ر نجمی، سکینه .(1388)پیامدهای ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش کتابداری و اطلاعرسانی. ارتباط علمی.
3- اشرفی، حجت(1388). کتابخانه های عمومی زمینه ای برای توسعه خلاقیت در جامعه. در مجموعه مقالات خلاقیت و نوآوری در کتابخانه های عمومی، نشست تخصصی خلاقیت و نوآوری.294-269 ، در کتابخانه های عمومی، اسفند 71
4- اکبری، مریم( 1389 ). تحلیل وضعیت و روند پذیرش موتورها و ابر موتوهای جستجو توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان بر اساس نظریه اشاعه نوآوری های راجرز. فصلنامه علوم و فناوری اطلاعات.




خرید و دانلود روش تحقیق,میزان نرخ پذیرش فناوری در بین کتابداران و مدیران کتابخانه های عمومی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.