تحقیق فرمت فایل word تعداد صفحات 19
فرآوری سیب
دراین تحقیق موارد زیر برسی مشوند :
فهرست مطالب
انواع سیب.. 1
ویژگیهای لازم برای فرآورش سیب.. 1
فیزیولوژی میوه.. 2
برداشت سیب.. 4
آب سیب و انواع آن.. 5
آب سیب صاف شده.. 5
آب سیب طبیعی.. 5
آب گیری از سیب به روش چلاندن.. 6
آب سیب مخلوط.. 6
گزینش نوع میوه.. 7
آسیا کردن سیب.. 7
فشردن و عصارهگیری از سیب.. 9
موادی که آب سیب را کدر میکنند.. 9
کاربرد آنزیمهای پکتیناز.. 12
عوامل موثر بر زلالسازی آب سیب.. 13
گونههای تیرگی آب سیب.. 14
تیرگیهای ناشی از نشاسته و دکسترین.. 14
تیرگیهای ناشی از تاننها در آب سیب.. 14
تیرگی ناشی از صمغها در آب سیب.. 15
صافسازی آب سیب.. 15
غلیظسازی آب سیب به روش تبخیر.. 15
سردسازی آب سیب.. 16
انواع آب سیب.. 16
شربت سیب چشمکزن.. 16
آب سیب چشمکزن.. 17
آب سیب شیرین.. 17
آب سیب خشک.. 17