تحقیق فرمت فایل word تعداد صفحات 131
صنعت قند
دراین تحقیق موارد زیر برسی مشوند :
صنعت قند یکی از گسترده ترین صنایع در زمینه ی تولید مواد غذایی می باشد که تقریبا اکثر دستگاههای کارخانجات مختلف صنایع غذایی در صنعت قند متمرکز شده است ،با توجه به کاهش منابع نفتی در کشورمان ، باید صادرات غیر نفتی خصوصا محصولات کشاورزی رشد روز افزون داشته باشد و صادرات قند و شکر نیز از این مورد مستثنی نیستند ، امروزه به غیر از روش های شیمیایی متداول تصفیه ی قند راههای فراوری جدید که بر مبنای تکنولوژی غشایی بنا شده است در کشورهای پیشرفته در حال توسعه که در این پروژه به دلیل حجم زیاد مطالب به آن اشاره ای نکردیم .
تاریخچه
فصل اول
خصوصیات و شیمی چغندر
قند
چغندر قند
مواد تشکیل دهنده ی چغندر قند
مارک
الف) مواد غیر قندی بدون ازت
ب) مواد غیر قندی ازت دار
ج) مواد معدنی
ساکارز
رافینوز
پکیتن
اسیدهای آلی
ساپونین
لیپیدها
مواد غیر قندی ازت دار
پروتئین ها
بتائین
ازت مضره
مواد رنگی
کاتیونها
آنیونها
فصل دوم
تکنولوژی
چغندرقند
راه حل عبور چغندر قند به کارخانه و سپس به سیلو
الف- نمونه برداری با دست
ب – Ripro ( ریپرو)
ج- بیلچه ی مکانیکی
عیارسنج
افت
تهیه خلال و استخراج عصاره از چغندرقند
روش های ارزیابی کیفیت خلال
نرمه
عدد سیلین
رابطه تعداد دندانه تیغه و کیفیت خلال
عدد سوئدی
ماشین خلال ( آسیاب خلال )
مصرف گاز So2 در آب تفاله
تفاله خشک کن
شربت خام
شمای کلی کوره آهک
مناطق سه گانه کوره آهک
محاسبه درصد Co2 در کوره ی آهک
دستگاه تهیه آهک
آماده سازی کوره ی آهک :
تصفیه شربت خام
لزوم تصفیه شربت خام
ا هداف تصفیه شربت
راه های تصفیه شربت :
آهک زدن
پارامتر های موثر در آهک خور I
2- تناسب زمان – دما
آهک خور II
اهداف آهک خور II
- استریل کردن شربت :
- فراهم نمودن سطح کریستال کربنات کلسیم
- کمک به صافی ها :
عوامل موثر در آهک خور II
1- تناسب دما و زمان
2- مقدار آهک مصرفی
3- دمیدن هوا :
فعل و انفعالات فیزیکوشیمیایی در قسمت تصفیه
شربت :
اشباع I ( کربناتاسیون I )
صافی های مورد استفاده در صنعت قند
1- صافی خلا :
2- صافی فشاری (Filter press)
طرز کار
3- صافی مکانیکی
دکانتور
اشباع II
فعل و انفعالات اشباع II :
تصفیه شربت به روش Dorr
روش تصفیه ی Simulation (همزمان)
(BMA)
و یکسری موارد دیگر