پاورپوینت معرفی شهر اصفهان -18 اسلاید

پاورپوینت معرفی شهر اصفهان -18 اسلاید

مشخصات فایل

عنوان: پاورپوینت معرفی شهر اصفهان

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 18

 

محتویات

‌چکیده محتوای فایلشهر اصفهان مرکز شهر اصفهان است و در کو هپایه های زاگرس قرار دارد. شهر اصفهان آثار زیبایی دارد که در دوره ی صفویه توسط معماران هنرمند ایرانی ساخته شده و... 

 

فهرستاصفهان نصف جهانمیدان امام(نقش جهان)کاخ عالی قاپومسجد شیخ لطف اللهمسجد امام(مسجد جامع عباسی)  

خرید و دانلود پاورپوینت معرفی شهر اصفهان -18 اسلاید


تحقیق درباره تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

 

دسته بندی: Word

 

نوع فایل: doc (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه: 7 صفحه

 قسمتی از متن فایل دانلودی

ما روی تاثیر زمان و دمای پخت در میزان تردی ماهیچه لانگیسیموس لومیوروم در خرگوش 70 روزه تحقیق کردیم . اتلاف پخت ، میزان کلی کلاژن و حل پذیری ماهیچه LL در کل اندازه گیری شد . افزایش دمای پخت یک تاثیر چهار فازی را در میزان WB سبب می شود . انرژی کلی و فشار به طور چشمگیری بین گوشت پخته و خام در 0C50 افزایش یافت ، سپس به 0C65-60 کاهش یافتند و دوباره تا سقف حداکثر0C90-80 افزایش یافتند . اتلاف پخت یک افزایش %80 بین 50 و 0C80 را نشان داد . در 0C80 میزان فشار و انرژی کلی پس از 20 و 40 دقیقه ثابت باقی ماند . کلاژن ماهیچه
 LL 3/2 ± 4/16 میلی گرم از ماهیچه خشک بود . حل پذیری کلاژن در 0C77 به مدت
1 ساعت بالا بود یعنی % 1/8 ± 3/75 . کلیه حقوق محفوظ است .

مقدمه

تعیین بافت گوشت می تواند با استفاده از پانل طعم آموزشی یا روش های فیزیکی به دست آید . ارزیابی تردی با استفاده از پانل طعم فرآیندی نسبتا آرام و وقت گیر است . وسایل بسیاری برای ارزیابی مکانیکی توسعه داده شده اند . همچنانکه گوشت معمولا قبل از خوردن پخته می شود ، درک تغییرات فیزیکی بافت گوشت حین گرما مهم است . داوی و گیلبرت پخت را به عنوان گرم کردن گوشت با دمایی نسبتا بالا برای عوض کردن طبیعت پروتئین ها تعریف می کند . دما و طول پخت تاثیر زیادی روی ویژگی های فیزیکی گوشت و کیفیت خوراکی دارد . روش های آزمایشی مختلفی برای پخت گوشت خرگوش استفاده می شود : َ2 در 0C80 ، 30-15 دقیقه در فرهای برقی در دمای 0C200 و 2 تا َ4 در مایکروفر . این روش های آزمایشی پخت ، مقایسه مطالعات بعدی را مشکل می سازد چون در بیشتر آنها دمای داخلی نهایی نمی تواند به روشنی تعریف شود . علاوه بر این ، تاثیر زمان و طول پخت در ویژگی های مکانیکی گوشت خرگوش شناخته شده است .

ویژگی های حرفه ای گوشت تحت تاثیر بافت پروتئین مربوط ، کلاژن است . بسیاری از نویسندگان تلاش کرده اند رابطه ی بین مقدار کلاژن و سفتی گوشت را مشخص کنند . به نظر می رسد مقدار کلاژن روی بافت گوشت تاثیر می گذارد اما یک رابطه ی مستقیم را نمی توان مشخص کرد . دیگر عوامل مثل حل پذیری کلاژن هم مدنظر هستند . در دانش ما میزان کلاژن و حل پذیری آن در گوشت خرگوش هرگز مورد تحقیق قرار نگرفته است .

این آزمایش برای مشخص کردن تاثیر دمای نقطه پایانی و زمان پخت در میزان تردی WB گوشت خرگوش 70 روزه انجام شده است . اتلاف پخت و میزان کلاژن را هم مشخص کردیم



خرید و دانلود تحقیق درباره تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش


دانلود پاورپوینت درباره شیوه نامه کمیته ها

دانلود پاورپوینت درباره شیوه نامه کمیته ها

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 23 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

مقدمه:

ستاد ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد استان یزد با هدف ساماندهی ارتباط میان ستاد و دستگاه های اجرایی استان، شیوه نامه تشکیل کمیته ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد در کلیه دستگاه های اجرایی استان یزد را به شرح ذیل تصویب نمود:

ماده 1: اعضای کمیته

مسئول دستگاه اجرایی (رئیس کمیته)مسئول پاسخگویی به شکایات/ روابط عمومی (دبیر کمیته)یکی از بازرسان سلامت اداری دستگاه (به نتخاب رئیس)مسئول حراست

خرید و دانلود دانلود پاورپوینت درباره شیوه نامه کمیته ها


دانلود پاورپوینت نحوه ارائه صورتهای مالی

دانلود پاورپوینت نحوه ارائه صورتهای مالی

هدف استاندارد

هدف این استاندارد تجویز مبنایی برای ارائه صورتهای مالی با مقاصد عمومی یک واحد تجاری به منظور حصول اطمینان از قابلیت مقایسه با صورتهای مالی دوره ها قبل آن واحد و با صورتهای مالی سایر واحد های تجاری می باشد.

دامنه کاربرد

الزامات این استاندارد باید در ارائه کلیه صورتهای مالی با مقاصد عمومی که بر اساس این استاندارد های حسابداری تهیه و ارائه می شود، بکار گرفته شود.

کاربرد صورتهای مالی با مقاصد عمومی

صورتهای مالی برای پاسخگویی به نیازهای استفاده کنندگانی تهیه می شود که در موقعیت دریافت گزارشهای متناسب با نیازهای اطلاعاتی خاص خود نیستند.

هدف صورتهای مالی

ارائه اطلاعات تلخیص و طبقه بندی شده در باره:

 وضعیت مالیعملکرد مالیانعطاف پذیری مالی نتایج ایفای وظیفه مباشرت (حسابدهی) مدیریت در قبال منابعی که در اختیارشان قرار گرفته است، می باشد.مسئولیت تهیه صورتهای مالی

با هیات مدیره یا سایر ارکان اداره کننده واحد تجاری است.

ارائه مطلوب و رعایت استانداردهای حسابداری

صورتهای مالی باید وضعیت مالی، عملکرد مالی و جریانهای نقدی واحد تجاری را به نحو مطلوب ارائه کند. تقریبا در تمام شرایط، اعمال مناسب الزامات استانداردهای حسابداری همراه با افشای اطلاعات اضافی در صورت لزوم، منجر به ارائه صورتهای مالی به نحو مطلوب می شود.

موارد افشا در صورت انحراف از استانداردهای حسابداری

در موارد بسیار نادر، چنانچه مدیریت واحد تجاری به این نتیجه برسد که رعایت یکی از الزامات استانداردهای حسابداری، صورتهای مالی را گمراه کننده می سازد و بنابراین انحراف از آن به منظور دستیابی به ارائه صورتهای مالی به نحو مطلوب ضروری است، باید موارد زیر را افشا کند:

 اعتقاد به اینکه صورتهای مالی؛ وضعیت مالی، عملکرد مالی و جریانهای نقدی واحد تجاری را به نحو مطلوب منعکس می کند.صورتهای  مالی  از  تمام  جنبه های   با  اهمیت  طبق  استانداردهای حسابداری     می باشد، به استثنای انحراف از الزامات یک استاندارد حسابداری به منظور ارائه مطلوب صورتهای مالی.استانداردی که الزامات آن رعایت نشده، شیوه حسابداری مقرر در استاندارد، شیوه حسابداری بکار رفته و اینکه چرا کاربرد شیوه مقرر در استاندارد صورتهای مالی را گمراه کننده می سازد. اثر انحراف بر سود( زیان) خالص، داراییها، بدهیها و حقوق صاحبان سرمایه در هر یک از دروه های مورد گزارش.شامل 34 اسلاید powerpoint

خرید و دانلود دانلود پاورپوینت نحوه ارائه صورتهای مالی


دانلود فایل پاورپوینت در مورد منابع انسانی

دانلود فایل پاورپوینت در مورد منابع انسانی

پاورپوینت در مورد منابع انسانی

مدیریت منابع انسانی

Human Resource Managment (H.R.M)

فرمت فایل: پاورپوینت 

تعداد اسلاید:22

 

 

 

مقدمه

پیدایش این علم در حقیقت به توسعۀ علم مدیریت باز میگردد.مدیریت به معنای حرفه ای از لحاظ زمانی نهایتا ًبه یک قرن ونیم قبل بازمیگرددامّا معنای عام مدیریت به ابتدای تشکیل جوامع مربوط میشود.

 

مراحل توسعۀ مدیریت :

 ١- مکتب کلاسیک ها (١۹۲٠-١۸۸٠) : تٲکید بر ساختار ومنابع زیرزمینی وفنّی .   

 ۲- مکتب نئوکلاسیک ها(١۹۴٠-١۹۲٠) : تٲکید بر عامل انسانی در کنار عامل فنّی.

 ۳- مکتب سیستمی (١۹۶٠-١۹۴٠) : نگاه کل گرایانه.

 ۴- مکتب اقتضائی (١۹۶٠تا کنون) : هیچ روشی فی نفسه قابل رد یا تردید



خرید و دانلود دانلود فایل پاورپوینت در مورد منابع انسانی